Spørsmål:
Oppbevaring av drivstoffbeholdere med komfyrpumpe festet
Michael Pell
2012-09-30 18:36:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Spørsmålet

  1. Kan jeg oppbevare den hvite bensinbeholderen min med tilkoblet komfyrpumpe?

Oppfølgingsspørsmål

  1. Er det trygt å lagre drivstoffbeholdere for hvitt gass delvis fylt med hvit gass?

  2. Gjelder dette for andre flytende gasser?

Re: 1.1: Kan du? Ja det kan du. Burde du? Avhenger ... Jeg eier ikke de originale lokkene til mine personlige komfyrflasker - alt pumpe, hele tiden uten en eneste lekkasje. Imidlertid tillater jeg ALDRI deltakere på mine guidede turer å bære dem med pumpen tilkoblet (for mange lekkasjer).
En svar:
Russell Steen
2012-09-30 23:58:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil under ingen omstendigheter lagre den hvite gasskomfyren din på den måten. Hvitgass er ganske flyktige ting, og den økte sjansen for en lekkasje er bare ikke verdt det. I tillegg, hvorfor? Jeg er ikke sikker på hvilken fordel dette vil gi.

Ja, det er trygt å lagre delvis fylte hvite gassbeholdere. Jeg ville ikke la dem være i direkte sollys med varme temperaturer ute, men ellers har jeg lagret hvit gass i årevis i skyggen, selv i 90F ++ vær. Når det er sagt, bør du på en eller annen måte merke hvor du lagrer brennbare gasser, slik at ingen går ut av boksen og tenner en sigarett. Hvis det er veldig varmt, og boksen din er nesten tom, kan du vurdere å la hetten være løs nok til å avlaste noe press, men bare gjør det i et veldig godt ventilert område.

Hvitgass er en av de mer flyktige flytende gassene som er tilgjengelig for allmennheten. Alkohol, parafin osv. Er generelt mindre sannsynlig å øke fra en gitt hendelse. Så jeg vil si at dette gjelder for andre gasser du sannsynligvis bruker.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...