Spørsmål:
Hva er denne markørsteinen?
Knossos
2015-12-07 17:29:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg går mye i Tyskland, og jeg fant mange steiner omtrent slik på ruten min i helgen:

Strange stone

Strange stone 2

Langs denne delen av turen.

De fleste av steinene har tosifrede tall. Den viste har 3. De øverste bokstavene er "BP" og de nederste bokstavene er "POST".

Jeg tenkte at de kanskje var mil / kilo-steiner. Imidlertid dukket de opp regelmessig innen 50 meter fra hverandre med forskjellige tall. Tallene som ble skrevet var heller ikke sammenhengende. Det kan heller ikke referere til høyde, fordi tallene ikke samsvarer. Kanskje det er et proprietært system?

Ordet ser ut som PQST for meg, ikke POST?
Det er bare kvaliteten på akkurat denne steinen. Jeg er rimelig sikker på at teksten sier POST. Nå som jeg ser på bildet igjen, vil jeg imidlertid ikke legge penger på det. Jeg legger til et nytt referansebilde.
Bare en gjetning, men BP kan referere til * Bundespost *? Det er det tyske postkontoret, selv om de også håndterer andre kommunikasjonsmidler (eller i det minste vant til). Jeg vet ikke hva markørene kan ha vært til, men det kan gi deg noen ideer om hvordan du søker.
Kanskje det er en slags grensemarkør.
@OlinLathrop Det kunne absolutt. Min far foreslo det samme. Plasseringen av disse markørene er ekstremt rart. Området der de er langs ruten til en bekk i en dal. Dette området var ekstremt tåkete da jeg gikk der. Jeg kan ikke forestille meg at noen vil bruke denne ruten til noe logistisk.
Så er det kanskje å markere stedet der de forrige 125 postvogner sank ned i møkken.
* hvis * det er Bunderspost, kan det være ruten til en gammel telefonkabel
@Liam nå det er et interessant forslag!
+1 Godt spørsmål. Jeg er fra Tyskland og har aldri sett dette;)
Det er mange kompresjonsgjenstander på disse bildene. Av * en eller annen grunn * minner de meg om [disse testbildene] (https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=JPEG&oldid=694102260#Effects_of_JPEG_compression).
De er rammer fra en video jeg laget. Jeg ville ha delt videoen, men den har barna mine i seg.
En svar:
OddDeer
2015-12-07 19:02:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette er markører for den tidligere "Deutsche Bundespost". De viser hvor du finner kabelbrett.

Noen ganger står de iøynefallende ved kanten av veien: markørsteiner laget av betong med støpt BP.

Disse markørsteinene markerer en kabelrute til Deutsche Bundespost, forgjengermyndigheten til dagens AG Deutsche Post, Deutsche Telekom og Deutsche Postbank.

Fritt tolket:

Noen ganger står du iøynefallende på veikanten: betongmerke steiner med et støpt "BP" inni.

Disse steinene markerer kabelbrett til "Deutsche Bundespost", forgjengeren til dagens "Deutsche Post AG", "Deutsche Telekom" og "Deutsche Postbank".

Fra " Heimatarchiv":

BP står for Bundespost, nærmere bestemt Deutsche Bundespost. Steinen markerer forløpet til telefonlinjen fra Köln til Dormagen. Dette ble flyttet for mange år siden av det daværende telekommunikasjonskontoret til Deutsche Bundespost, og banen ble markert med denne steinen.

Fritt tolket:

"BP" står for "Bundespost" "Deutsche Bundespost" for å være spesifikk. Steinen markerer veien for telefonkabelen fra Köln til "Dormagen". Det ble lagt fra telekommunikasjonssenteret til "Deutsche Bundespost" og kurset merket med disse steinene.

Marker stone

Ytterligere lesing:

Utrolig, takk for informasjonen! Det må være det! Mye informasjon for meg å fordøye der!


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...