Spørsmål:
Hvordan slår du ut tærne i skitursko?
furtive
2012-02-04 10:11:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har et par spesialstøpte Scarpa Spirit 4 turstøvler der store tær er litt for stramme (jeg har mistet neglene etter en dag eller to med touring mer enn en gang) . Hva er riktig teknikk for å slå ut tåforene uten å skade innersiden eller den generelle funksjonaliteten til støvelen?

En svar:
Hieronymous Coward
2012-02-07 23:23:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trekk ut foringen og gå inn i skallet - hvis du får plass til en finger mellom hælen og baksiden av skallet, kan du kanskje omforme foringen eller kjøpe en ettermarkedsforing. En profesjonell boot-montør i din lokale utstyrsbutikk kan gjøre det for deg, eller du kan følge instruksjonene for å gjøre det selv i en ovn med lav temperatur. Hvis du har problemer med å sette en finger mellom hælen og baksiden av støvelen, vil jeg vurdere nye støvler. De vil være ukomfortable uansett hva du gjør.

Er utstansing alltid gjort med varme? Jeg har nok et par Solomon-støvler der den indre venstre ankelen skaper et trykkpunkt om ettermiddagen når jeg går på ski hele dagen. Hvilke andre teknikker er det?


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...