Spørsmål:
Hensyn til eldre bobiler?
Chris Mendez
2015-08-25 18:31:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vokste opp med bilcamping med foreldrene mine flere ganger i året, men da de ble eldre (tidlig på 60-tallet), sluttet de i utgangspunktet å campe.

Nylig har de uttrykt interesse for camping igjen, men jeg er bekymret for at alt utstyret deres er mellom 10 og 15 år, klumpete, vanskelig å montere, og bare en generell smerte for dem. De har for eksempel et gammelt telt som er vanskelig å sette opp og veldig tungt ( som dette), og jeg er sikker på at det å sove på de gamle 1 "-putene vil være uakseptabelt.

Vi vil alltid være på bilcamping, lage mat over campovnen osv., så vekt / størrelse er generelt ikke et problem med mindre den er spesielt tung.

Hva slags hensyn, utstyr, praksis, bør jeg / vi / de skaffer oss for å hjelpe dem med å komme tilbake på bilcamping?

Hva er denne "gamle" virksomheten. Jeg er 1 000 000 og min kone er 1 000 001. Vi beveger oss kanskje tregere noen ganger (ikke alltid) og er litt mer tilbøyelige til å trøste, men camping med en bil for hånden kan være (nesten) så behagelig som du vil ha det. Telt har blitt nevnt av flere. Du kan få noen mindre "selvopprettende" som krever minimal innsats for å oppføre, og et utfellbart lysthus hvor det ikke er behov for montering (vi bruker ikke ett). Og hvis du ikke vil ha "pen", gir en liten gammel campingvogn komfort - selv om det kan være ganske mye fysisk innsats ....
involvert i å plassere dem på andre enn fullt nivå nettsteder (spør meg hvordan jeg vet). Jeg håper ikke å være "for gammel" for camping i et tiår + ennå (utelukker mer ekstreme eventualiteter)
Elleve svar:
ShemSeger
2015-08-25 19:54:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det viktigste hensynet til foreldrene dine vil være deres komfort .

Til å begynne med må de ha noe behagelig å sove på, ellers vil de tilbringe hver dag vondt og slitne, og skulle ønske de sov i sine egne senger. Jo eldre du blir, jo mer dyrebar er søvn. Hvis de ikke kan få en god og behagelig natts søvn, så kommer de ikke til å like camping. Jeg kjenner en rekke gammeldagse bobiler som har gitt opp telt til fordel for deres hukommelseskum holdning-pedic senger for deres gamle ryggben.

Jeg vil anbefale å gå ut og skaffe dem en luksuriøs luftmadrass, noe som Coleman Durarest Queen dobbel høy:

enter image description here

Eller en stor Aero-seng:

enter image description here

Eller en sammenleggbar seng:

enter image description here

Neste element på listen er en komfortabel stol , de vil sannsynligvis bruke mye tid på å sette seg ned rundt leiren, så sørg for at de har et fint sted å sitte.

enter image description here

Når det gjelder telt, tror jeg det i stor grad er opp til dem, jeg kjenner mange eldre skolecampere som fremdeles foretrekker deres beastie canvas A-frame telt fordi det er det de er kjent med og hva de er komfortable med å sette opp. Så med mindre du er den som skal sette opp teltet for dem, kan du holde ut med å skaffe dem et nytt telt til de bestemmer seg for at de vil oppgradere (etter å ha gått ut en eller to ganger med deg og sett hvor fint teltet ditt er for eksempel).

delliottg
2015-08-25 22:38:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min kone & I er begge i midten av 50-årene, og vi sluttet å gå på camping for noen år siden, hovedsakelig på grunn av søvnmangel og vanskeligheter med å komme inn og ut av teltet vårt. Den siste turen vår var vi så slitne at jeg hallusinerte på kjøreturen hjem & vi måtte trekke på en fjellvei for å ta oss en lur før vi fortsatte.

Selv den fine madrassen som ble foreslått i @ shemseger's svaret løste ikke problemet (vi har en Coleman queen size, veldig behagelig å sove på, ikke så lett å komme ned på eller opp igjen fra). Mitt største problem er leddgikt knær, og i mindre grad, leddgikt rygg. Vi har siden kjøpt en veldig fin barneseng fra Cabela og en veldig fin Thermarest NeoAir Dream madrass til meg. Vi har ennå ikke tatt dem på camping, men å kunne sette seg ned på barneseng for å kle på / av, kle på eller ta av deg skoene, er en veldig veldig fin funksjon. Luftmadrassen gjør det bare bedre. Min kone er mye mer kvikk enn jeg, så å sove på en god luftmadrass (som vi har, kan bare ikke huske hva den heter) på bakken er fortsatt OK med henne, men jeg tror at hvis vi noen gang kommer tilbake til camping , en barneseng for henne er i arbeid. Broren min har nesten den nøyaktige vi kjøpte, og hun sov på den sist vi besøkte, og likte den ganske.

Så langt som telt går, er vår fremdeles eldre, ganske lav (som hos deg kan ikke stå opp i det, ikke engang min kone som er 5'-0 "), stiltelt. Hvis vi skulle begynne å campe igjen, ville vi se på mye høyere telt så det er ståplass, i det minste i sentrum. Det gjør det bare enklere å gjøre når mobiliteten din er noe begrenset.

Anbefalingen om gode stoler er også en veldig god idé. Artritten min gjør det veldig raskt å sitte ved piknikbenker. Vi har et par veldig gode leirstoler, så vel som en av de som er vist i svaret ovenfor. Jeg bryr meg ikke spesielt om det, men kona mi vil sovne i det om øyeblikk hvis jeg får muligheten.

Jeg kan ikke huske hvilken modell det var, men foreldrene mine hadde en luftmadrass som satt like høyt som en vanlig tigger, og du kunne lett sitte på siden av den (så lenge den hadde nok luft i den).
Ja, broren min hadde også en av dem, bortsett fra at den var fantastisk å miste luft over tid, så du ville våkne opp midt på natten foldet opp som en taco. Så skrek luftpumpen som en banshee, så du ville våkne opp hele huset og pumpet den opp igjen. Barnesengen vi kjøpte kan tåle 600 kg og tømmes aldri. Flotte greier.
Foreldrene mine har en coleman luftmadrass som blåses opp til høyden på en vanlig seng, så legger de en madrass til hukommelseskum på toppen av den.
James Jenkins
2015-08-25 19:39:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Hvis utstyret til foreldrene dine fungerte for dem for 10 eller 15 år siden.

 • Hvis utstyret ikke har hatt betydelig slitasje på lageret.

 • Hvis foreldrene dine har holdt seg i nesten den samme fysiske tilstanden (eller bedre) som for 10 år siden.

Det eneste de trenger å gjøre er å laste utstyret i bilen og gå.

Seriøst, det fungerte da, det skulle fungere nå. Mye av det eldre utstyret er bedre laget enn nyere utstyr, så det skal være greit. Folk som er over 60 år har liten betydning for camping. Uansett alder, hvis det har gått en stund siden du gikk på camping, start hjemmefra, gi deg selv ekstra tid og ta med penger til et motellrom i tilfelle det er tilfelle.

Jeg har funnet ut at spesielt eldre telt ofte er lettere å sette opp. Moderne telt får form fra å stramme teltstoffet mot kompresjon i stolpene, noe som betyr at oppsettet innebærer en brytingskamp for å tvinge alt på plass. Eldre telt fikk det fra å stramme fyrlinjer mot stolpene, noe som krever mye mindre innsats.
Criggie
2015-08-26 01:37:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du sier bilcamping - ekskluderer det en campingvogn?

En campingvogn er en betydelig investering i kostnad å kjøpe. Det kan være et sted i nærheten av deg som leier / leier / leier dem.

I tillegg trenger du et slepebeslag på bilen din beregnet for vekten av en slept campingvogn. Elbiler kan ikke utstyres med tilhengerfeste (i New Zealand uansett)

Noen av stedene du har slått leir, tillater kanskje ikke campingvogner.

Det er mye mindre oppsett og nedslagstid også, det er hovedsakelig satt opp allerede, og du har muligheten til å bruke et elektrisk drevet nettsted til å kjøre kjøleskap og komfyrer, eller være uavhengig og uten kraft.

I tillegg kan du ta med flere ting, som campingmøbler og sykler i campingvognen, og etterlater plassen i bilen for folk.

Nei, det utelukker ikke camping / bobil. Det er et godt poeng
Det var det foreldrene mine endte med å gjøre, vi teltet da jeg var liten, men nå som de er eldre har de et enormt femte hjul. Saken det liker en luksuriøs leilighet.
WedaPashi
2015-08-25 18:54:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I utgangspunktet må du være spent og imøtekommende. Oppmuntre dem, det er den viktigste delen av det.

For meg betyr camping å komme tilbake til det enklere livet.

Gear : Jeg tror ikke at du trenger noe slags spesialutstyr for eldre mennesker når du vanligvis er bilcamping . Den vanlige sjekklisten for bilcamping skal gjøre det bra. Unødvendig å si, legg til det daglige medisinpakket til ting å ta sammen med det åpenbare medisinske settet du har med deg.

Hensyn :

 • Ekstra sengetøy, de kan føles litt kaldere enn du gjør, så ha alltid et komfortabelt koselig og kan være noe ekstra sengetøy for dem.
 • Det kan være lurt å planlegge maten i henhold til hva de liker mer enn hva du vanligvis foretrekker å hogge. Jeg og andre yngre er vanligvis greie med hurtigmat, for det meste med brød, mens de eldre i familien vanligvis liker noe innenriks som en grønnsaksrulle osv.
 • Du må kanskje ha ord med dem før du velger hvilken musikksamling du planlegger å ha med deg. ( Johnny Cash , Pink Floyd og The Beatles skal åpenbart erstatte Eminem og Linkin Park , hvis aktuelt).
 • Kos deg med med dem.

Øvelser : Det første jeg vil sørge for er, velg et sted du allerede har vært på. Ikke gå til et sted du ikke er kjent med. Bare kjør lett og sakte enn du pleier å gjøre. Velg den minst humpete veien. Viktigst, jeg vil tillate dem å ha det bra med å gjøre de tingene de elsker å gjøre, tydeligvis med et omsorgsfullt øye på dem.

Du får meg til å føle meg gammel - jeg tar * Johnny Cash * og * The Beatles * i stedet for * Eminem * og * Linkin Park * for enhver campingtur ;-)
og Steely Dan, The Who, The Doors, Eagles, etc ... Jeg har hørt om Eminem, ingen anelse om hva han / de synger, ingen anelse om hvem Linkin Park er eller hva de synger.
@delliottg: De synger ikke, det er ingen musikk hvor som helst rundt Eminem og Linkin Park. Det er ikke for * Us: The Outdoor People *!
Digital Trauma
2015-08-26 02:28:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Avhengig av hvor du skal, kan det være alternativer å bo i et lerretstelthytter, for eksempel disse i Yosemite. Jeg har gjort dette flere ganger med svigerforeldrene mine. Fordelene er:

 • Ingen teltoppsett
 • Ofte ekte (hvis grunnleggende) senger
 • Noen ganger oppvarmet
 • Plass å stå opp

Vanligvis vil disse bli dyrere per natt enn en vanlig teltplass.

På den øvre enden, noen av disse ser veldig fancy ut.

Graham
2015-08-26 21:57:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det viktigste er bare å gjøre en øvelseskjøring med deres eksisterende sett i bakgården, på samme måte som du vil gjøre som noen som begynner fra bunnen av. Ideelt sett lar du teltet stå opp til det regner også, slik at du kan sjekke om det er vanntett.

Hvis alt fungerer - ikke rot med det. Du kan ikke slå fortrolighet når det gjelder å slå opp telt. Hvis noe viser seg å være ødelagt, eller hvis de er ukomfortable om morgenen, kan du takle det og få et nytt skudd.

Dana Spivey
2015-12-09 20:51:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Familien min tok faren min med på camping i 80-årsdagen hans. Vi vokste opp med å leie sammen med mamma og pappa, men det hadde gått 20-30 år siden faren min hadde campet. Vi tok med alt det vanlige bilcampingsutstyret for oss selv, men vi tok med en barneseng til ham. Jeg hater soveposer ... for begrensende, så som vanlig hadde vi tepper og egne puter. For barnesengen hans la jeg flere tepper oppå barnesengen for at han skulle sove på, og så noen for å legge over ham.

Jeg tar alltid med flere tepper enn vi tror vi trenger. Du kan alltid ta litt av hvis du er varm, men du kan ikke legge til mer hvis du er kald hvis du ikke har dem med deg. Vi gikk også "all out" på maten! Vi hadde filet mignon en natt og hummerhaler neste natt. Jeg lager all maten over bålet. Vi tok ham med til en campingplass som jeg ofte besøker, og eieren var 85 år gammel og en sjarmerende mann.

Jeg la til rette for at han skulle komme og bli med oss ​​på bålet hver natt. Mitt hovedmål var å imøtekomme farens komfort. Vi gikk til og med på kanopadling, men vi tok med oss ​​en pute for å "buffere" bunnen mot det harde setet i kanoen. Han elsket hele opplevelsen!

ab2
2015-12-11 08:27:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hva slags hensyn, utstyr, praksis, bør jeg / vi / de skaffe oss for å hjelpe dem med å komme tilbake på bilcamping?

Andre har dekket spørsmålene om komfort godt , og jeg har ingenting å legge til i det som er blitt sagt om komfort. (Jeg trenger fortsatt bare en ensolittpute.)

Men jeg kan si noe om varme og behovet for fritids okkupasjon.

Lag blir viktigere når man blir eldre, fordi ikke bare kulden kjennes mer, men evnen til å regulere blir mindre. Ta mer varierte lag enn før, inkludert en lett fleecejakke som enten kan gå under en dunjakke eller erstatte den.

Når man blir eldre, mister man utholdenhet og utholdenhet. Uansett hva foreldrene dine kunne gjøre for 10 år siden når det gjelder fotturer, kan de sannsynligvis gjøre mindre nå. Så det blir mer tid i den komfortable stolen som er avbildet ovenfor. Kanskje de trenger bare den hypnotiske lyden og synet av en bølgende strøm for å være innhold, men ta med en Kindle (eller variant) eller nok bøker, hvis de er lesere, eller Scrabble eller hvilke spill de liker.

Endelig - og det burde vært først - spør moren din. Hun vet sannsynligvis nøyaktig hva hun og faren din trenger.

user13952
2017-09-01 17:18:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nylig begynte jeg å ryggsekk igjen etter en 20 års pause. Jeg hadde fremdeles det gamle utstyret mitt på lageret. Jeg testet min blyfri gasskomfyr fra Coleman Apex, og den fungerte bra. Deretter splittet den første turen ut drivstoffledningen under trykk og begynte å spraye gass ut mens ovnen var tent. Heldigvis fikk jeg slukket flammen i tide. Mitt råd, kjøp nytt utstyr. Det er lettere enn de gamle tingene.

Helen
2017-08-27 03:04:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Telt på taket. Jeg er over 60, og det er mange steder jeg aldri har gått som nasjonalparker. Det er lett å komme opp og inn, og lett å komme seg ut. Å pakke ut og sette opp teltet er bare å sprette det opp - jeg legger ut sengetøyet før jeg reiser hjemmefra. Jeg har en 3-tommers skumpute med en madrassovertrekksskum. Jeg bretter bare teltet ned og skyver opp stigen når jeg er klar til å dra på dagen eller dra til en annen park. Jeg har en minimalistisk campingplass: en presenning, en kokeplate, en kasse med kjøkkenutstyr, kjøkkenutstyr og tallerkener og boller, en annen med stifter og en iskiste. Jeg sprengte på en av de tette skumene og trenger ikke å kjøpe is hver dag. Jeg setter opp en soldusj i om morgenen for å varme opp vann til oppvask, og jeg bruker en nettingpose til å henge opp tørketrommelen. Jeg har et par komfortable leirstoler, i full høyde, ikke de lave rytterne. Alt dette pluss en koffersekk med klær og håndklær passer inn i baksiden av den lille SUV-en min.

Det viktigste er imidlertid at når jeg føler at det er for mye, får jeg et hotellrom for en natt eller to. Eller jeg kan dra hjem hvis været er virkelig, veldig ille.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...