Spørsmål:
Åser nærmest East Anglia
James Thorpe
2015-01-06 18:33:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bor i Felixstowe i East Anglia. Det er ganske flatt her - og vi liker å gå på bakker. Vi har ikke vært på en god turferie på en stund, hovedsakelig på grunn av å ha barn.

Selv om vi kan komme til slike som Peak District på rundt 4 timer for en ferie, vil jeg gjerne å vite om det er noen lokaliserte åser som kanskje ikke er godt kjent utenfor deres spesielle område som er nærmere oss som potensielt kan være en dagstur unna for å introdusere barna for den typen tur vi liker, og se hvordan de får på. Ideelt sett ville de være ganske landlige, med noen verdifulle utsikter på toppen.

Å, det er vanskelig. Ganske mye flatt rundt 200 miles derfra ...
Er det høyden, mangelen på jevn bakke eller villheten som er viktig for deg? Jeg mener at ville noe vilt og flatt være OK?
Det er mer for opplevelsen av (ganske) kontinuerlige høyde- / høydeendringer - vi har noen fantastiske steder å gå lokalt, men det er en helt annen opplevelse enn åser. De "verdifulle synspunktene" kan utveksles likt med noe annet som kan gi barna en følelse av prestasjon
Lenger unna enn Chilterns Liam foreslo, men et nydelig sted for en ferie er [Cotswolds] (http://en.wikipedia.org/wiki/Cotswolds), men ikke så bra for en dagstur ...
@JamesThorpe, kan du nå godta ett av svarene? Det er slik nettstedet skal fungere.
Tre svar:
user2766
2015-01-06 19:37:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hva med Chilterns ( http://en.wikipedia.org/wiki/Chiltern_Hills)

Relativt nær, men ikke veldig høyt

enter image description here

Ja, Chilterns er absolutt ett alternativ - selv om det betyr en tur på M25 :) Jeg håpet det kan være en eller to åser som kan være nærmere, men med geologien i området er det ganske usannsynlig!
@JamesThorpe Jeg bor i Chilterns og det er virkelig mye å gjøre (synd at du må våge deg på M25 for å komme hit skjønt) vi har mange National Trust-åser rundt, geocacher (Englands eldste), skog osv. Det er anstendig bakke går rundt Coombe Hill og Checkers som vi har gjort (skjønt best for å unngå å gå rundt PM-huset ...)
Ingen liker M25 ... :)
Bare se opp for speiderne på turene ...
nivag
2015-01-06 20:00:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som du sier er det ganske flatt der. Så du vil bli ganske hardt presset for å finne noen viktige åser i nærheten av deg.

Det mest åpenbare området du kommer til å tenke på er Chilterns. Selv om det fortsatt er en god 2 timers kjøretur, så sannsynligvis for langt.

Ulike nettsteder gir mulige turer for et gitt sted. Hvis du ser gjennom noen av disse, kan du finne noe av interesse.

http://www.discoversuffolk.org.uk/walking-in-suffolk.aspx

http://www.gps-routes.co.uk/routes/home.nsf/walking-map/Suffolk

http: // www.ramblers.org.uk/go-walking/find-a-walk-or-route.aspx (Denne ser ganske bra ut, men du må registrere deg for å faktisk se rutene).

Jeg brukte en annen til fotturer rundt London / sørkysten for et par år siden, noe som var bra, men jeg kan ikke huske hva det het / finn det igjen.

Hvis du gå noen der med klipper kystturer kan også være relativt kupert. Hvis det er noen mer lokale for deg her, kan de kanskje gi mer spesifikke råd.

Kevin
2020-05-24 16:00:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er mindre åser rundt dedham vale-området, men med flott utsikt. Polstead til Stoke Nayland er også en flott spasertur med en bratt bakke.

Vi dro absolutt til Dedham et par ganger - det er veldig hyggelig der. Vi har "løst" vår opprinnelige utgave noe nå skjønt - vi flyttet til Cornwall :)


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...