Spørsmål:
Rouge turer med Vibram Fivefingers
Peter DeWeese
2012-01-25 04:39:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg går ganske mye i Vibram Fivefinger Kimodo Sports. I likhet med KSO, er de tildekket og har ikke noe problem med at bergarter kommer inn. Jeg foretrekker sterkt at de er støvler for merkede løyper, og vil gjerne finne måter å bruke dem på for moderat stifritt fjelltur. Hvordan kan jeg beskytte meg mot riper? Vil gamasjer fungere, eller bli slitt under føttene uten det eneste hullet som støvlene gir?

En svar:
Timothy Strimple
2012-01-25 04:47:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når jeg bruker Vibrams, har jeg en tendens til å reise mye mer forsiktig enn når jeg bruker trailløpere, så jeg opplever at jeg trenger mindre beskyttelse enn i tradisjonelt fottøy. Jeg vil si det avhenger mye av områdene du vil være i. Hva mener du med sporet? Skogsområder, chaparral, flatt land?

Skog, løvtre og furu. Noen ting å skrape meg, for eksempel torner og giftig eføy i VA og furugrener i Adirondacks i NY.
Jeg har aldri trengt gamasjer for noe sånt. Er lange bukser ikke nok beskyttelse for deg?
Store deler av året, ja. Bukser i 105 ° er forbudt. :-) Jeg har også blitt ganske skrapet opp selv med støvler utenfor sporet, så jeg regner med at det bare ville være verre med 5 fingre.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...